A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Освіта

Запрошуємо пройти анонімне опитування стосовно дистанційного навчання

Повідомляємо, що Державна служба якості освіти України з 1 по 9 лютого  2021 року проводить онлайн-опитування з питань організації дистанційного навчання учнів закладів загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році.

15:58 03.02.2021

Учні перших класів отримали комплекти  Lego

  Першачки безкоштовно отримали набори LEGO. Використання конструктору на уроках допоможе впроваджувати ігрові та діяльнісні методи навчання як те рекомендує НУШ. Відділ освіти Вільшанської громади отримав 5 комплектів конструктору для кожного першого класу ОТГ, які передано закладам освіти громади.

14:26 30.10.2020

Освітні заклади громади поповнилися партами та дошками

  З початком нового навчального року школи громади забезпечено сучасними партами для першокласників. Коштом Вільшанської сільської ради закуплено 7 одномісних парт у Галіївську школу, 12 – у Карповецьку, 13 – у Трощанську ЗОШ.  Для КЗ «Вільшанський ліцей» з метою економії вільної площі навчального класу було доцільним прийняття рішення закупити двомісні парти у кількості 19 штук. Цьогоріч опорний комунальний заклад «Вільшанський ліцей» зустрів 36 першачків, всього до першого класу у громаді пішло 69 учнів.

09:35 17.09.2020

Закладам освіти громади закуплено безконтактні термометри

   Заклади освіти громади відновлюють роботу після тривалого перебування на карантині у зв'язку з поширенням COVID-19. Заклади дошкільної освіти запрацюють з 20 серпня 2020 року, а ліцей та школи – з 1 вересня 2020 року. На вимогу МОЗ, для відновлення роботи навчальних закладів та дитячих садочків громади потрібно створити максимально безпечні умови для вихованців, учнів та працівників. Тому першим кроком є забезпечення закладів освіти засобами дезінфекції, засобами індивудуального захисту та безконтактними термометрами. У чотири садочки, три школи та у ліцей придбано 8 безконтактних термометрів, закупівля яких здійснювалась на офіційному порталі ProZorro. Ціна одного термометра складає 1200 грн. Також замовлено комплекти деззасобів для кожного закладу освіти Вільшанської громади.   Робота закладів освіти відновлюється й навчальний рік 2020-2021 проходитиме у звичайному режимі з дотриманням рекомендацій МОЗ в період адаптивного карантину. Але у випадку погіршення епідемічної ситуації у нашому регіоні можуть вноситись зміни.

14:46 11.08.2020

Відбулась атестація педагогічних працівників

  Сьогодні, 15 квітня, в приміщенні Вільшанської сільської ради відбулось щорічне засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, молоді та спорту. Цьогоріч атестувалось 16 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти громади: 5 – з КЗ «Вільшанський ліцей», 6 – з Галіївської ЗОШ І-ІІІ ст., 1 – з Карповецької ЗОШ І-ІІІ ст. та 4 – з Трощанської ЗОШ І-ІІІ ст.

16:52 15.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь