A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Скажімо "НІ" торгівлі людьми!

Скажімо "НІ" торгівлі людьми!

  Торгівля людьми є серйозним злочином і грубим порушенням прав людини. Щороку тисячі чоловіків, жінок і дітей потрапляють до рук торговців людьми як в Україні так і поза її межами. День протидії торгівлі людьми започаткований у 2013 році Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй з метою підвищення рівня поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привернення уваги до важкого становища як дорослих так і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочення людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми. Закликаємо бути обачними у пошуку роботи та при плануванні поїздки за кордон. Скажімо "НІ" торгівлі людьми! 

09:09 30.07.2020

Відбувся семінар з питань надання адміністративних послуг соціального характеру

Відбувся семінар з питань надання адміністративних послуг соціального характеру

  28 липня у приміщенні Чуднівської міської ради відбувся семінар з  представниками департаменту праці, соціальної та сімейної політики Житомирської облдержадміністрації провели семінар з відповідальними особами сусідніх ОТГ та управління соціального захисту населення Чуднівської райдержадміністрації.   

17:37 28.07.2020

Як виглядатимуть нові зупинки у громаді?

Як виглядатимуть нові зупинки у громаді?

 Неодноразово інформували жителів громади про хід роботи  благоустрою, а  саме – будівництво нових автобусних зупинок у населених пунктах Вільшанської громади. Наразі у Вільшанці, Бейзимівці, Трощі триває встановлення зупинок. Ми уже готові продемонструвати вигляд зупинок, які нещодавно закінчили облаштовувати у Карпівцях. Тут встановлено дві автобусні зупинки по вулиці Шевченко та планується ще одна у центрі села. Зупинки мають сучасний вигляд: металевий каркас, обшитий металопрофілем, є зручна дерев’яна лавка. По дві зупинки встановлять у Бейзимівці, Вільшанці, Трощі та на прохання жителів – одну у с. Шевченко.

11:02 23.07.2020

Благоустрій на часі

Благоустрій на часі

  Нинішнє літо вдалося щедрим не тільки на дощі і спеку, а ще на бур’яни. За сприятливих погодних умов вони джунглями заполонили всі вільні території, тому у селах Вільшанської  громади з бур’янами ведеться постійна боротьба. 

10:15 23.07.2020

Відбувся тренінг з протидії торгівлі людьми

Відбувся тренінг з протидії торгівлі людьми

  У приміщенні Вільшанської сільської ради сьогодні, 21 липня, відбувся тренінг у рамках проекту «Зміцнення потенціалу  ОТГ Житомирщини  у сфері протидії торгівлі людьми» на тему «Формування безпечного середовища в громаді стосовно проявів торгівлі людьми».  

16:24 21.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь