A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вшанували пам'ять загиблих героїв

Вшанували пам'ять загиблих героїв

  За мир на нашій землі багато людей поклали на вівтар перемоги своє життя. 8 травня працівники Вільшанської сільської ради разом з головою громади Сергієм Мельником увічнили свою вдячність і повагу визволителям у пам’ятниках і обелісках покладанням квітів та хвилиною мовчання.    На жаль, з кожним роком все менше залишається з нами ветеранів Великої Вітчизняної війни… Серед найповажніших осіб нашої громади – Павло Тихонович Стецюк – 93-річний ветеран, житель села Бейзимівка. Уся громада зичить Вам довгих років життя при міцному здоров’ї та світлому розумі!

20:52 08.05.2020

У Карпівцях проводили благоустрій біля пам'ятника загиблим воїнам

У Карпівцях проводили благоустрій біля пам'ятника загиблим воїнам

  За день відзначатимемо День пам’яті й примирення та 75-річницю великої Перемоги. Цьогоріч мітинг на території Вільшанської ОТГ не організовуватиметься у зв'язку з карантином через поширення коронавірусної інфекції. Вільшанська сільська рада постійно проводить благоустрій на територіях навколо пам’ятників та пам’ятних знаків, які знаходяться на підпорядкованих територіях. Так, зусиллями працівників Карповецького старостинського округу та небайдужих жителів наведено лад біля пам’ятника Невідомому Солдату у центрі села Карпівці. У ході роботи облагороджено постамент, прибрано зелену зону території, попередньо висаджено саджанці туй. Роботи з благоустрою біля пам'ятників загиблих героїв у роки ВВВ проведено у кожному населеному пункті громади.

13:49 07.05.2020

Робота працівників відділу соціального захисту та у справах дітей Вільшанської сільської ради

Робота працівників відділу соціального захисту та у справах дітей Вільшанської сільської ради

 У період карантину контроль за умовами проживання, виховання і розвитку дітей у сім’ях продовжується. Так, 5 травня працівники відділу соціального захисту та у справах дітей Вільшанської сільської ради спільно із спеціалістами служби у справах дітей Чуднівської райдержадміністрації здійснили перевірки стану виконання батьками батьківських обов’язків відносно дітей у сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах, а також відвідали сім’ї, в які під час карантину повернулись діти із закладів інституційного догляду.

16:12 05.05.2020

Сьогодні відзначаємо День охорони праці

Сьогодні відзначаємо День охорони праці

 Цьогоріч День охорони праці ми відзначаємо в особливих умовах – в умовах масштабної проблеми не лише нашої держави, а й усього світу – пандемії коронавірусної інфекції.   28 квітня – добра нагода ще раз привернути увагу суспільства до надважливої проблеми сьогодення, а саме збереженню життя і здоров’я людей праці на кожному робочому місці у трудових колективах підприємств, установ, організацій. Це день тих, хто щодня виходить на робоче місце, перебуваючи в самому епіцентрі проблем нинішніх днів і виконують свої професійні обов'язки – медики, рятівники, фахівці, що забезпечують правопорядок та спокій.

11:13 28.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь