Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Революція Гідності: ми пам'ятаємо!

Революція Гідності: ми пам'ятаємо!

   Щороку 21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, день річниці початку трагічного для країни Євромайдану. Саме у цей день у 2004 році розпочалась Помаранчева революція та у 2013 році на головну площу країни – Майдан Незалежності – вийшли небайдужі українці, серед них й молодь, на знак протесту  проти підписання тодішнім президентом В. Януковичем Угоди про асоціацію між Україною та ЄС – це був початок Революції гідності. Хоч дата нова у календарі, але знакова в історії всієї України.  Сьогодні – шоста річниця початку Євромайдану… Ми вшановуємо героїзм та мужність тих громадян-патріотів, які восени 2004-го і восени-взимку 2014 року захищали інтереси держави та  відстоювали  європейський вибір кров’ю та життям…

13:32 21.11.2019

Молодіжному центру у громаді бути?

Молодіжному центру у громаді бути?

  У громаді проведено зустрічі з учнями шкіл та ліцею. Тетяна Кондратюк – провідний спеціаліст з культури, молоді та спорту Вільшанської громади зустрілася з учнями Трощанської школи та Вільшанського ліцею. Темою розмови було створення молодіжного центру. Тетяна Юріївна ознайомила школярів з аспектами нової для них теми та вислухала зустрічні думки. Спеціалістка провела тематичне анкетування та запропонувала учням створити плакат «Майбутнє село разом з молоддю», прихований сенс якого почати зміни з чистого аркуша та зрозуміти націленість школярів на роботу у майбутньому молодіжному центрі.   Метою такого проєкту є залучення молоді до активної участі у житті громади. Далі Тетяна Кондратюк попрямує на зустріч з учнями Карповецької та Галіївської шкіл. Чи буде створено молодіжний центр у Вільшанській громаді – вибір учнів.

18:38 19.11.2019

З Днем працівників сільського господарства!

З Днем працівників сільського господарства!

  Щорічно у третю неділю листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства. Це свято всіх аграріїв країни, працівників, які серцем і душею, силою, розумом та самовідданістю щодня присвячують себе аграрній справі. Це свято дбайливих господарів різної форми власності як у місті, так і в селі. Відомо, що праця на землі – одна з найважчих. Тож сьогодні ми віддаємо шану тим, хто за покликом душі та власним бажанням пов’язав свої долі з нелегкою працею – сільським господарством! 

10:14 17.11.2019

Напередодні свята керівник громади привітав працівників культури

Напередодні свята керівник громади привітав працівників культури

   9 листопада – Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народних мистецтв.    Наша громада багата талановитими, обдарованими та всебічно розвиненими особистостями. Ми пишаємося художніми колективами «Криниченька» із села Бейзимівка, «Лілея» та «Материнка» із села Трощі. Вокальний гурт «МАТЕРИНКИ» – особливий гурт, адже його учасницями є активні пенсіонери, одна з яких цього року святкуватиме славний 80-річний ювілей. Тішить той факт, що кількість художніх колективів у громаді з роками не зменшується, а навпаки, з’являються нові, які міцніють з кожним виходом на сцену. Вони виявляють максимальну енергію, чудеса винахідливості в організації масових заходів, культурного відпочинку людей.   З нагоди професійного свята працівників культури голова Вільшанської громади Сергій Мельник особисто завітав у кожен сільський будинок культури з найкращими емоціями та щирими привітаннями.

08:00 09.11.2019

До Дня української писемності та мови учні громади проводили тематичний захід (ФОТО)

До Дня української писемності та мови учні громади проводили тематичний захід (ФОТО)

  До Дня української писемності та мови учні Галіївської школи провели тематичний захід, де згадували історію, говорили про відомих постатей становлення української мови, читали вірші та гуморески. Учні разом з учителями влаштували у школі тематичну виставку історії українського слова. 

07:47 09.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь