Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

У першу неділю листопада Вільшанка відсвяткувала День села

У першу неділю листопада Вільшанка відсвяткувала День села

  3 листопада Вільшанська об’єднана територіальна громада  відсвяткувала свято адміністративного центра – Вільшанки, День села, на яке зібралися люди різної долі, різних життєвих уподобань, різних професій, але всіх їх об'єднувало одне спільне почуття – любов до рідного краю.

21:14 03.11.2019

З Днем працівників соціальної сфери!

З Днем працівників соціальної сфери!

  Щорічно восени, в першу неділю листопада Україна вітає працівників соціальної сфери. Цьогоріч, 3 листопада ми дякуємо вам за важку та плідну працю, яку високо оцінюємо.

00:53 03.11.2019

Учні Вільшанського ліцею за період осінніх канікул відвідали екскурсії

Учні Вільшанського ліцею за період осінніх канікул відвідали екскурсії

  Під час канікул дирекція КЗ Вільшанський ліцей організувала для своїх вихованців дві тематичні екскурсії. Для учнів 5-го класу класні керівники двох паралельних класів Тетяна Леонтіївна Білозор та Любов Сергіївна Коцюба влаштували поїздку до Житомирського музею народних ремесел "Ремісничий двір". Екскурсія дітей вразила цікавістю. По приїзду, автобус із дітьми зустрів директор і засновник музею, провів досить змістовну екскурсію спочатку на вулиці, а потім у приміщенні. Діти ознайомились з експонатами. Це велика пилорама, привезена зі смт Ємільчине (виготовлена у Відні у XVIII ст.), паровий двигун, давній інструмент теслі, коваля, бондаря та інших ремісників. Показали музичні інструменти, виготовлені Житомирською музичною фабрикою, перші радіоприймачі, програвачі, патефони та багато іншого. А найбільше дітям сподобалися зали, у яких зібрані дитячі іграшки минулого століття, та антикварна крамниця. Тут учні багато фотографувались на згадку, а також приміряли різні старовинні речі. З масою приємних вражень діти повертались додому.

21:38 02.11.2019

День села Вільшанка

День села Вільшанка

  3 листопада запрошуємо усіх жителів Вільшанки та гостей громади на святкування Дня села Вільшанка! У програмі розваги, напої, частування, фотозона, виставки та святковий концерт.

10:24 30.10.2019

Вдруге зафіксовано дрон на території Вільшанки: хто слідкує та за чим?

Вдруге зафіксовано дрон на території Вільшанки: хто слідкує та за чим?

   Дорогою у с.Вільшанка з м.Чуднів пильний житель Вільшанки виявив підозрілий автомобіль поблизу військової частини та декількох невідомих осіб, які вели керування безпілотним літальним апаратом – дроном. Зафіксувавши номерний знак та марку автомобіля, розгледівши деталі, чоловік повідомив до сільської ради. У свою чергу, сільрада зреагувала та повідомила Управління СБУ та Чуднівське відділення поліції. На місце виїхали працівники поліції. Виявилось – навчання. Нагадуємо, що попередньо проходили подібні дії поблизу приміщення сільської ради у Вільшанці, на що також було вчасно зреаговано.

15:08 24.10.2019

У Вільшанській ОТГ стане світліше!

У Вільшанській ОТГ стане світліше!

   Продовжується плановий поточний ремонт вуличного освітлення вулиць сіл ОТГ – проводиться заміна ламп, що перегоріли. З початком жовтня роботи із заміни ламп  проходили у с. Вільшанка. Тепер робота розпочалась у Галіївці, на черзі – с.Троща та с.Карпівці. 

11:01 23.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь