Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Медична рубрика

17 ЛИСТОПАДА – ДЕНЬ ВІДМОВИ ВІД КУРІННЯ

Сьогодні світ відзначає Міжнародний день відмови від куріння. І сьогодні, як ніколи, важливо вкотре наголосити: куріння не варте того, аби віддавати за нього своє здоров’я та життя.

14:06 17.11.2022

АНТИБІОТИКИ -- НЕ МЕТОД САМОЛІКУВАННЯ

З 12 по 18 листопада відзначається Всесвітній тиждень обізнаності про антибіотики. Він є щорічним заходом Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ). Вперше цю ідею було висунуто в Європі в 2007 році.

14:06 14.11.2022

СІЛЬ І НАШЕ ЗДОРОВ’Я: КОРИСНІ ПОРАДИ

Сіль – це невід'ємна частина практично будь-якої страви. Вона вкрай необхідна  для життєдіяльності людини. Щодня більшість з нас використовує  сіль у харчуванні. Проте слід робити це збалансовано – знаючи про корисні та шкідливі властивості солі.

15:43 09.11.2022

7 МІФІВ ПРО ІНСУЛЬТ

Інсульт, як важка і небезпечна хвороба, породжує в уяві багатьох людей певні стереотипи  – про те, як лікувати цю недугу. Втім, дуже часто подібні думки є міфами – які не мають нічого спільного з реальністю. Міністерство охорони здоров’я України розвінчує найпоширеніші міфи про інсульт.

14:27 04.11.2022

ІНСУЛЬТ: ПРИЧИНИ , СИМПТОМИ, ПРОФІЛАКТИКА

З 28 жовтня по 3 листопада в багатьох країнах проводиться Всесвітній тиждень інсульту. А 29 жовтня відзначається Всесвітній день інсульту. Ці заходи проводяться для підвищення обізнаності та стимулювання дій щодо попередження інсульту в усьому світі.

15:42 28.10.2022

ОТРУЄННЯ СВИНЦЕМ: ДЕ ТАЇТЬСЯ НЕБЕЗПЕКА?

23-29 жовтня -- Міжнародний тиждень профілактики отруєнь свинцем. Цей захід проводиться щорічно у всьому світі з ініціативи Глобального альянсу з відмови від застосування свинцю у фарбах (GAELP).

11:41 24.10.2022

ЯК УНИКНУТИ ДЕФІЦИТУ ЙОДУ В ОРГАНІЗМІ?

21 жовтня відзначається проводиться Всесвітній день йододефіциту.  Його мета  -- підвищити поінформованість про використання йоду та наголосити про наслідки дефіциту йоду. Єдина організація, яка концентрується на дефіциті йоду  – це Міжнародна рада боротьби з йододефіцитними захворюваннями (ICCIDD). Вона відіграє важливу роль у популяризації та успіху Всесвітнього дня боротьби з дефіцитом йоду.

13:13 21.10.2022

ЧИСТОТА РУК – ЗАПОРУКА ЗДОРОВ’Я

Як відзначають експерти ООН та ВООЗ, миття рук рятує тисячі дитячих життів щодня. «Брудні руки» є однією з головних причин високої дитячої смертності в Азії та Африці. Через немиті руки в організм людини потрапляють збудники холери, вірусної пневмонії, гепатиту, грипу та гострих респіраторних захворювань.

16:57 17.10.2022

ПРОБЛЕМИ ІЗ ЗОРОМ: ПРИЧИНИ ТА ПРОФІЛАКТИКА

 За даними ВООЗ, у світі понад 280 мільйонів людей осіб страждають від порушень зору, 39 мільйонів з них – повністю сліпі.  Щороку кількість сліпих у світі зростає на один мільйон осіб. Кожні 5 секунд втрачає зір одна доросла людина, кожну хвилину --  одна дитина.

11:33 17.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь