Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Медична рубрика

ВІЛ-СНІД: БОРОТЬБА З ХВОРОБОЮ В УМОВАХ ВІЙНИ

1 жовтня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цей день відзначається щорічно з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) з 1998 року. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом — звернути увагу суспільства на цю проблему.

11:30 01.12.2022

ЕНЕРГЕТИКИ – ОМАНЛИВА КОРИСТЬ ТА РЕАЛЬНА НЕБЕЗПЕКА

Енергетичні напої (або просто --  енергетики) сьогодні можна купити в багатьох магазинах. Дуже часто ці металеві півлітрові баночки можна побачити їх в руках молодих людей й навіть підлітків. Але це не означає, що вони ці напої є безпечними для дитячого здоров'я. Чому енергетики не рекомендується пити підліткам і в чому полягає їхня шкода?

16:23 29.11.2022

COVID-19: ВАКЦИНАЦІЯ НА ЧАСІ

Недотримання протиепідемічних заходів, низький рівень тестування та нові хвилі поширення COVID-19 у світі можуть стати причиною більш інтенсивного епідсезону (жовтень 2022 – травень 2023) в Україні порівняно з минулим роком. Це спричинить зростання кількості випадків захворювання на COVID-19.

22:13 24.11.2022

АНТИБІОТИКИ ТА АЛКОГОЛЬ – НЕСУМІСНІ

Досить поширеною є стереотипна думка щодо «корисності» алкоголю під час  застудних захворюваннях. Мовляв – «від горілки будь-який вірус загине».  Насправді це - хибна уява.

22:10 24.11.2022

БЕЗОПЛАТНІ ЛІКИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ІЗ ДІАБЕТОМ

• Діабет – це хронічне захворювання, при якому підшлункова залоза не виробляє достатньої кількості інсуліну (гормону, який регулює рівень цукру (глюкози) у крові) або ж організм не може ефективно використовувати вироблений інсулін.

14:07 22.11.2022

COVID-19: ВЧАСНЕ ТЕСТУВАННЯ ЗАПОБІГАЄ ПОШИРЕННЮ ХВОРОБИ

Турбота про своє та здоров’я близьких – це обов’язок кожного під час війни. Тому у разі появи симптомів ГРВІ необхідно зробити тест на COVID-19, щоб встановити точний діагноз.  Лише так можна подбати про себе і близьких, запобігти новим спалахам захворювання і не навантажувати систему охорони здоров’я.

14:03 22.11.2022

Безпека харчових продуктів під час перебоїв з електрикою

Внаслідок повітряних атак Росії по українських об'єктах енергетичної інфраструктури, в Україні відбуваються віялові відключення електроенергії, щоб стабілізувати енергосистему. Отже, у такі періоди холодильник не працює, а охолоджені або заморожені продукти можуть бути небезпечними для вживання.

13:59 22.11.2022

17 ЛИСТОПАДА – ДЕНЬ ВІДМОВИ ВІД КУРІННЯ

Сьогодні світ відзначає Міжнародний день відмови від куріння. І сьогодні, як ніколи, важливо вкотре наголосити: куріння не варте того, аби віддавати за нього своє здоров’я та життя.

14:06 17.11.2022

АНТИБІОТИКИ -- НЕ МЕТОД САМОЛІКУВАННЯ

З 12 по 18 листопада відзначається Всесвітній тиждень обізнаності про антибіотики. Він є щорічним заходом Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ). Вперше цю ідею було висунуто в Європі в 2007 році.

14:06 14.11.2022

СІЛЬ І НАШЕ ЗДОРОВ’Я: КОРИСНІ ПОРАДИ

Сіль – це невід'ємна частина практично будь-якої страви. Вона вкрай необхідна  для життєдіяльності людини. Щодня більшість з нас використовує  сіль у харчуванні. Проте слід робити це збалансовано – знаючи про корисні та шкідливі властивості солі.

15:43 09.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь