Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Медична рубрика

ІВАН КИРИЧУК: «СТІЙКІСТЬ ДО АНТИБІОТИКІВ -- СЕРЙОЗНА ПРОБЛЕМА»

В рамках Всесвітнього тижня обізнаності  про стійкість до протимікробних препаратів в.о. генерального директора ДУ «Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Іван Киричук виступив на брифінгу на майданчику офіційного медіа-центру Житомирської обласної військової адміністрації.

11:46 24.11.2023

ЧИМ НЕБЕЗПЕЧНІ НАПОЇ-ЕНЕРГЕТИКИ?

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) застерігає: в енергетиках дуже багато цукру, кофеїн та інші стимулянти як-то гуарана, і при постійному споживанні вони систематично псують здоров’я. 

16:42 22.11.2023

ЧИ Є БЕЗПЕЧНИМИ ЕЛЕКТРОННІ СИГАРЕТИ?

16 листопада – Міжнародний день відмови від паління.  У цей день прийнято звертати увагу суспільства на шкідливість тютюнопаління та потенційні ризики від куріння для здоров'я людини.

09:21 16.11.2023

ЩО ВАРТО ЗНАТИ ПРО ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ?

14 листопада – Міжнародний день боротьби з діабетом. Діабет є хронічним захворюванням, при якому підшлункова залоза не виробляє достатньої кількості інсуліну або ж організм не може ефективно використовувати вироблений інсулін.

09:11 14.11.2023

ЧИМ НЕБЕЗПЕЧНЕ ХРОНІЧНЕ НЕДОСИПАННЯ?

Сон – життєво необхідний процес. Уві сні наш організм відновлюється, а мозок обробляє отриману за день інформацію. Ми розповімо, чим саме загрожує дефіцит сну та скільки рекомендовано спати, щоб почуватися здоровим.

08:47 09.11.2023

МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ’Я: ЯК ПЕРЕЖИТИ СЕЗОН БЛЕКАУТІВ

Уникнути відключень електроенергії цієї зими навряд чи вийде, а тому слід підготуватися до можливих блекаутів. Розповідаємо про фізіологічні аспекти, які допоможуть бути більш стійкими у період браку електроенергії, та про те, як дати собі раду в разі паніки чи просто розпачу через темряву.

15:55 06.11.2023

ІВАН КИРИЧУК – ПРО ПРОФІЛАКТИКУ ГЕПАТИТУ А

На майданчику офіційного медіа-центру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо профілактики вірусного гепатиту А. Про це розповів виконувач обов’язків генерального директора ДУ «Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Іван Киричук. У його виступі йшлося про епідемічний стан захворюваності на гепатит А, особливості та симптоми хвороби. «Актуальність інформування мешканців Житомирщини щодо профілактики захворюваності на вірусний гепатит А викликана спалахом цієї інфекції в сусідній Вінницькій області. За інформацією Державної установи «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб», за період з 17 по 31 жовтня було зареєстровано 247 випадків  захворювання, з яких лабораторно підтверджено 207 випадків  серед жителів Вінниччини.

09:26 06.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь